ACCOUNT

Suport

Ke një pyetje apo ke nevojë për ndihmë rreth shërbimeve tona? Jemi këtu për t’ju ndihmuar dhe udhëzuar me kënaqësi.

Informacion rreth nesh

Ju rekomandojmë të lexoni në fillim kush jemi dhe më pas të dërgoni pyetjen tuaj ne formilarin e mëposhtëm.

Tutoriale Video

Ky opsion eshte ende në fazë zhvillimi.

Le të flasim

Kujdes, koha mesatare e parashikuar për përgjigje është 24 orë (një ditë). Gjithsesi, shumicën e rasteve, një person i stafit do ju kontaktojë brenda 2-3 orëve.