ACCOUNT

Faqe Interneti për Biznese, Produkte, Online Marketing dhe SEO

Inovative, e Shpejtë dhe super Efikase për Biznesin tuaj Online

Krijo një identitet online dhe vitalizo biznesin tënd në Shqipëri dhe rajon.

https://demo.webbiznes.al/techstore/

Platforma

Ultra Performacë

Ju sigurojmë platformën më të lehtë dhe më të shpejtë në treg.

Google Page Speed
Hosting
GTmetrix PageSpeedScore
GTmetrix YSlow Score

Veçoritë

Webbiznes ju ofron plot opsione fantastike si dhe mundësi pa limit.

Super Shpejtësi

Faqe të shpejta me rezultate të konfirmura sipas standarteve.

Përkthime

Përkthime automatike ose manuale sipas kërkesave.

E-commerce

Reklamoni dhe shisni produkte online në të gjitha format.

Plotësisht responsive

Të përshtatshme në të gjitha paisjet elektronike.

Design bashkëkohor

Faqe të dizenjuara sipas trendeve më të fundit.

Gutenberg editor

Për përdoruesit fillestar ofrojmë edituesin e thjeshtë.

Thjeshtësi në kod

Rendiment maksimal në të gjitha punët me porosi.

Rezistente ndaj kohës

Ofrojmë mirëmbajtje falas për tre muajt e parë.

Website të Personalizuar

Opsione intuitive për të modifikuar në kohë reale të gjitha pjesët e një website. Mundëson kontroll mbi strukturën, header, footer, sidebar, pagination, faqet dhe shumë më tepër.

Kontrolli i Përmbajtjes

Përmbajtja e faqes suaj do të shqyrtohet dhe do të përmirësohet për të siguruar përvojën më të mirë për përdoruesit.

Siguria

Informacioni dhe të dhënat e përdoruesve do të mbrohen dhe do të ruhen në mënyrë të sigurt për të siguruar përputhshmëri me ligjin dhe përmbushjen e kërkesave të sigurisë.

Përmirësimi i Performancës

Ne do të punojmë për të përmirësuar shpejtësinë dhe performancën e faqes suaj për të garantuar një përvojë të shkëlqyer për përdoruesit.

Optimizimi SEO

Faqja juaj do të optimizohet për motorët e kërkimit për të rritur vizibilitetin dhe qasjen në audiencën e synuar.

Provo live

Ndrysho ngjyrat e website live kur të dëshironi

E-commerce
Integration

Plotësisht i integruar me WooCommerce, me opsione shtesë të personalizimit që do t'ju ndihmojnë të krijoni dyqanin tuaj online.

Vitrinë

Ekspozoni produktet tuaja në një mënyrë optimale për klientët tuaj online, sipas standarteve ndërkombëtare.

Shto në shportë

Shtojini produktet direkt në shportë. Mos i lini klientët të presin rradhën.

Zhvilloni prezencën tuaj online me ne.

Filloni të ndërtoni faqen tuaj të re.